Régóta keresek egy filmet aminek nem tudom a címét. Tudnátok nekem segíteni?
Szóval pár évvel ezelőtt láttam egy filmet amiben ha jól emlékszem Keanu Reeves játszott.Arról szól hogy van egy feleség aki menne haza a vásárlásból de nagyon nagy szél lesz és Reeves megy oda segíteni majd felhívja a lakásába ami egyben egy könyvtár.Aztán töbször találkoznak majd össze járnak dugni.Ezt megtudja a férje és megölni a srácot és belecsomagolja egy szőnyegbe és elviszi a szeméttelepre.A rendőrség is belefolyik a dologba hogy tudnak e valamit.Aztán pedig a férj és a feleség kibékülnek.Ha jól emlékszem...ha valaki ez alapján ráismert egy filmre nagyon hálás lennék ha megírná a címét.
Hozzá teszem rengeteg helyen kerestem már.Keanu Reeves összes filmlistáját átnéztem...:(
Minden stimmel, Kedves Kérdező, a szél, a könyvek, a gyilkosság, a szőnyeg, a szeméttelep, csak KEANU REEVES nem stimmel! Pault, a csábítót: Olivier Martinez játsza!
Itt a szereposztás:
Edward Sumner: Richard Gere
Connie Sumner: Diane Lane
Charlie Sumner: Erik Per Sullivan
Paul: Olivier Martinez
Sally: Margaret Colin
Lindsay: Michelle Monaghan
Bill Stone: Chad Lowe
Ja, és a film:
A hűtlen /Unfaithful/
színes, magyarul beszélő, amerikai-német-francia thriller, 119 perc, 2002
Oh akkor már érthető:/
Nagyon szépen köszönöm...egy régi rejtéjt oldott meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!