Sötétebb hangulatú animék?
Monster - bár még nem láttam, de ilyennek tűnik
Wolf's Rain - ez sci-fi és fantasy, de ettől függetlenül sötétebb hangulatú, ha nem láttad vagy nem ismered, szerintem tehetsz vele egy próbát
Shinsekai Yori - ez fantasy, és a főbb szereplő lány, de nem az idegesítő fajtából. Az első 4-5 rész kicsit unalmasabb, de aztán nagyon szépen bonyolódik a történet, vannak benne kisebb-nagyobb üresjáratok, de nagyon élvezhető, és elég kegyetlen, főleg a vége.
Mahou Shoujo Madoka Magica - a cím ne tévesszen meg, az egyik legelborultabb anime, amit láttam. Van benne fantasy és mágia, de az inkább csak körítés, a szereplők lélekábrázolása a jelentősebb.
Bocsi, hogy csak egy volt, amire a legjobban ráillik a leírás, de szerintem a többivel is tehetsz egy próbát (a Rainbow mellett a Shinsekai Yori és a Madoka a másik két nagy kedvencem, úgyhogy remélem, neked is tetszeni fognak). És remélem, még nem láttad őket^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!