Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akik szerint az alkohol...

Akik szerint az alkohol "jobb" és elfogadhatóbb mint a fű, azok hogy vélekednek a kettőről?

Figyelt kérdés
Főleg azok felé irányul a kérdésem, akik ebbe a kategóriába tartoznak. Nem szeretnék ítélkezni senki felett, csupán véleményekre és tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

2016. febr. 11. 13:37
 1/3 anonim válasza:
58%
Most rontani fogom a %-os értékelésem, de majd 50-év tapasztalatával, a fű ellen szavazok, és soha nem egyeznék bele a legalizálásába. Alkoholtól én még nem hallucináltam, és sosem kellett megkérdeznem, hogy ez, vagy az megtörtént-e vagy csak képzelgés volt... Fű után már igen. Volt, hogy nem tudtam mi volt a valóság és mi nem... lehet, hogy kutyult cucc volt, de ez is csak az alkohol mellett szól. Ha felbontok egy üveg sört, bort, Tequilát, tudom mit kapok!!! Ugyanezt a fűről, már nem minden esetben mondhatom el. Hozzáteszem: nem vagyok füves, sem semmilyen droghasználó, de kipróbáltam, hogy legyen véleményem. NO DROG!!!! Még ha a százalékom romlik is. Persze a függőség az mindkét esetben egy másik mise!!!
2016. febr. 13. 00:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, igazából mindkettő terén benne van, hogy lehet hogy valami van a cuccban, amit alkohol esetében nagy mértékben ki lehet szűrni (ezt azért írom, mert hallottam olyanról hogy valakinek már úgy adták ki az italt hogy valami party drog bele volt keverve), de tény hogy kellő elővigyázatossággal meg védhetjük magunkat ettől.

A fűtől való hallucinációnál szinte 100% hogy fel volt ütve valamilyen szintetikus anyaggal, esetleg nem füvet, hanem annak a szintetikus formáját, herbált szívtál. A herbál szervezetre mért hatása kiszámíthatatlan és sokkal károsabb a fűnél, de szerintem az alkoholnál is. Ezért terjedt el az alföldön (sokkal olcsóbb mint a rendes marihuana és erősebb hatást fejt ki) és sokszor a fejemet fogva olvasom hogy fűként azonosítják a herbált és felsorolják annak negatív és káros hatásait, evvel egy rossz képet közvetítve az embereknek a fűről.

Köszönöm a választ, ment a zöld kéz!

2016. febr. 13. 13:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor a kettőt meg lehet különböztetni egymástól, ezt kifelejtettem.
2016. febr. 13. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!