Szomorú múltú anime főszereplő?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon megtetszettek az olyan animék amiben a főszereplőnek szomorú multja van. Nem vagyok szadista de szeretem mikor szenved a főszereplő xD tudnátok olyan harcolós animét mondani amiben a főszereplő pasi és szomorú a multja? Pl: megkínozták, megölték a családját stb.. sok ilyesmi animét láttam már ugyhogy remélem tudtok olyat mondani amit még nem ismerek ^^#anime #sötétt multú főszereplő
2016. febr. 8. 19:17
11/15 A kérdező kommentje:
de azért ha valaki tud még mondani azt megköszönném ^^
2016. febr. 11. 14:43
12/15 anonim válasza:
Akame ga kill, abban vannak szomorú múltak (a főszereplőé nem nagyon az)
Black lagoon (ebben sem a főszereplő múltja a szomorú hanem a többieké)
14/15 anonim válasza:
Sket Dance
Hosszú (kb 70 rész) vígjáték anime. Aztán kábé a kétharmadánál megimerjük a főfőszereplő múltját, és én kibőgtem a belem. Szóval a sorozat kb úgy néz ki, hogy nevetsz-röhögsz-mosolyogsz-sírsz-mosolyogsz-nevetsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!