BB11 kérdése:
Hogyan adjam tudtára hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok,azért kérdezem ezt mivel én egy lány vagyok és tetszik nekem egy nő (nagyon is),és nemtudom hogy hogyan tudnám ezt vele tudatni mivel el nemmondhatom neki de szeretném a tudatára adni valahogyan.Ebben kérek segitséget,tanácsot.Előtr is köszi.:).(és nem leszbikus vagyok hanem biszex.)2016. febr. 6. 23:37
1/5 anonim válasza:
Én most nem értek valamit. Miért nem mondhatod el neki?
Ha már egyszer a tudtára adod, akkor nem mindegy milyen módon teszed? Miért rosszabb elmondani, mint pl. füstjelekkel elkommunikálni?
2/5 anonim válasza:
Vagy itt valami még kifacsartabb logika van? Úgy szeretnéd a tudtára adni, hogy ne tudja, hogy te tudod, hogy megtudta? Vagy nem baj, ha megtudja, hogy te tudod, hogy megtudta; viszont még sem kell kínosan megbeszélni, mert a reakciójából kikövetkeztetheted, hogy ő akar-e valamit, vagy sem.
Füstöl a fejem a gondolkodástól.
3/5 A kérdező kommentje:
Az van hogy neki férje van meg gyereke és tudom vagyis hát szerintem nemhagyná ott őket de mégis nem állhatok oda elé hogy szeretlek vagy ilyesmi.Hanem csak a tudatára szeretném valahogy adni.
2016. febr. 7. 00:06
4/5 anonim válasza:
Á nem éri meg összekutyulni mások házasságát. Rengeteg férfi és nő van még a világon, aki megtetszhet, jobbak is, mint ő, ismerkedj!
5/5 A kérdező kommentje:
Az lehet de nem azt akarom hogy tönkremenjen a házassága hanem csak azt hogy tudja hogy nekem ő tetszik és ha nem akar semmit akkor megértem de mivan ha mégis.
2016. febr. 7. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!