Mi a véleményetek arról, ha valaki az utcán szemetel?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 18:44
1/3 anonim válasza:
az ilyen bunkó parasztnak nincs helye a társadalomban.
össze kéne gyűjteni őket egy elhagyatott szigetre, és ott kedvükre belefulladhatnának a saját szemetükbe.
2/3 anonim válasza:
Ha olyanom van én rá szoktam szólni az emberekre, és felszedetem velük. Felveszem a drága cipőket, erre másnak a szemetébe kell belelépnem? :DDD
Az idegesít nagyon, amikor kisebbségiek napraforgómagot esznek a buszon és szétköpködik a héját. Érdekes, hogy mindig csak én nyitom ki a pofámat ott is, pedig tele van minden 190 magas pasikkal...
3/3 anonim válasza:
A szotyizós bunkókkal nekem is tele van a hócipőm,de azokkal is,akik nem azért dobálják el a szemetet,mert nincs kuka a közelben,hanem csak úgy,heccből.Pl:a környékünkön most uniós pénzből szépen rendbetettek több utcát és teret is,két és fél méterenként kihelyeztek szemeteseket,de a szemét mégsem oda kerül,hanem a parkosított részekre(!!!),a facsemeték tövébe,és persze a járdára is.Ez nem tudom mire jó.Meg azt sem tudom megérteni,hogy a frissen lefestett falakat miért kell összefirkálni (hangsúlyozom,nem a graffity művészekkel van bajom,mert azok nagy része szépeket fest,hanem azokat szánom,akik jönnek az ötcentis hegyű filctollaikkal,és felpingálják,hogy "Itt járt xy"..stb)Ja,és a rágógumik nem rendeltetésszerű használatáról már nem is szólnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!