Hiyori kérdése:
Milyen shoujo animéket ismertek? (pl: Sukitte Ii na yo, Ao Haru Ride) valami ilyesmikhez hasonlot keresek! Ha tudtok akkor kérlek irjatok nekem párat!
Figyelt kérdés
már láttam:
Sukitte Ii na yo
Ao haru ride
tonari no kaibutsu-kun
akagami no shiryukihime
lovely complex
ookami shoujo to kuro ouji
meg ehez hasonlot
a fölösleges kommenteket kérlek hagyátok el!
és még1szer köszönöm a válaszokat
2016. febr. 2. 12:07
1/5 anonim válasza:
Vampire Knight
Kaichou wa Maid-sama (Nekem ez nagyon tetszett)
3/5 anonim válasza:
Nem tudom a fantasy-t szereted-e akkor pl: Hiiro no kakera, ino x boku ss, kamimashita hajimemashita, akatsuki no yona
4/5 anonim válasza:
Gekkan shoujo Nozaki-kun; Soredemo sekaii wa utskushii; Diabolik Lovers; Kiss x Sis; Sankarea; Seikon no Qwaser; Golden Time; Count and Fairy; Strike the Blood; Kimi ni Todoke; Brothers Conflict; Uta no Prince-sama; Kamigami no Asobi; Amnesia. Bocs több nem jut az eszembe :/
5/5 A kérdező kommentje:
Hmm ezeket már láttam de azért köszönöm szépen a válaszokat!
2016. márc. 4. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!