Lacika... kérdése:
Szeretnem meg kérdezni hogy :találtam eggy 1776-os 2 dollaárost azt hallittam hogy nagyon ritka a 2 dolláros es ez azért csak 240 éves azt szeretném meg kérdezni aki ért a régiségekhez hogy ha eredeti mert nagyon ugy nézz ki akkor mennyit érhet?
Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 21:22
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi de a link amit kuldtél az azt irja hogy 1785-ben fogadta el az Amerikai Rggyesult államok a használatát , de akkor előgte viszont gyárthatták nem ?
2016. febr. 2. 05:14
3/3 polarbeer válasza:
Üdv!
Én értek a régi pénzekhez, numizmatika a hobbim, régi pénzeket adok-veszek-cserélek.
Csinálj a pénzedről jó minőségű fotókat, és megmondom, hogy eredeti-e, és hogy mennyit is ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!