Miért van ez? Elég hülye kérdés, bunkó trollok, kíméljetek!
Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés. De ha valaki mondjuk ott ragad egy erdőben, ne mtud elmenni, mert tegyük fel eltörött a lába, kimennek érte, ennyi, az se biztos, hogy bekerüól a híradóba. De ha valaki az űrhajóban ragad, akkor minden tv híradója erről szól, 100000-rek dolgoznak megmentésén. Értem én, hogy nagy különbség van közöttük, meg a 2. az se biztos ,hogy megtörtént már, de ha megtörtént volna, akkor biztos így lenne szerintem. Tehát mindketten meghaltak volna, de mégis a másik segítségére sietnének inkább...?2016. jan. 31. 20:20
1/1 anonim válasza:
ez így elég zagyva...
Egy jelentéktelen ember egy erdőben ragad, ezrek, ha nem milliók haltak már meg így, ez nem szokatlan. senkit nem érdekel.
EGY ŰRHAJÓ-ban ragadt valaki, az a valaki csak űrhajós lehetett, ez fontos, ez mindenkit érdekel...
Mi a kérdés?
Marinéni vajaskenyeret kent, ez hír? nem hír.
Egy űrhajó, amivel lehet az űrben utazni, és annak utasa(i) bajban vannak, ez hír? sokkal inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!