Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ez? Elég hülye...

Miért van ez? Elég hülye kérdés, bunkó trollok, kíméljetek!

Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés. De ha valaki mondjuk ott ragad egy erdőben, ne mtud elmenni, mert tegyük fel eltörött a lába, kimennek érte, ennyi, az se biztos, hogy bekerüól a híradóba. De ha valaki az űrhajóban ragad, akkor minden tv híradója erről szól, 100000-rek dolgoznak megmentésén. Értem én, hogy nagy különbség van közöttük, meg a 2. az se biztos ,hogy megtörtént már, de ha megtörtént volna, akkor biztos így lenne szerintem. Tehát mindketten meghaltak volna, de mégis a másik segítségére sietnének inkább...?

#erdő #űrutazás #fogság #mérlegelés #kivételzés #ott ragadt
2016. jan. 31. 20:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

ez így elég zagyva...

Egy jelentéktelen ember egy erdőben ragad, ezrek, ha nem milliók haltak már meg így, ez nem szokatlan. senkit nem érdekel.

EGY ŰRHAJÓ-ban ragadt valaki, az a valaki csak űrhajós lehetett, ez fontos, ez mindenkit érdekel...

Mi a kérdés?

Marinéni vajaskenyeret kent, ez hír? nem hír.

Egy űrhajó, amivel lehet az űrben utazni, és annak utasa(i) bajban vannak, ez hír? sokkal inkább.

2016. jan. 31. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!