Szerintetek illenek ezek a nevek a vezeték névhez?
Vagy hagynám egyedül a Nikolettet: Szőke Nikolett.
Vagy valami két szótagú nevet választanék, de középre, nem a végére, így sokkal dallamosabb lenne, így:
Szőke .. Nikolett.
Pl.: Sára, Nóra, Dóra, Blanka, Anna, Hanna, Csenge, Gréta, Kinga, Flóra, Tünde, Míra, Éva, Zita, Zoé, Léna, Csilla, Száva stb.
Most csak random kéttagú neveket soroltam fel. Nem tudom, milyen típusú nevek tetszenek igazán.
Koszonom utolso, megy a zold kez, de a Nikolett lesz az elso helyen.! :) Amiket felsoroltal azok kozul nem igazan tetszik egyik se , kiveve a Zoe, de csak masodik utonevet keresunk, mert a Nikolett mar megvan. Szőke Nikolett ... ?
Igazából ilyen nevek tetszenek nekunk.: Kira,Mia,Leila,Liliana,es a Lilien, mas nem igazan fogott meg, de ezek a nevek nemtudom, h mennyire passzolnanak a Nikolett-hez. :(
Szia!
Szerintem illik egymáshoz a Nikolett, Lilien. Pont amiatt, mert et-, en-re végződő. A Liliána úgy hangozna jól, ha csak az lenne keresztnévnek. Kira, Mia szerintem felejtős, de a Leila is jó még, csak úgy inkább elsőként, Szőke Leila Nikolett. De mivel a Nikolettet akarjátok elsőnek, így a Szőke Nikolett Lilien-re szavazok. :)
Előző vagyok.
De mindenképp akartok második keresztnevet is? Csak mert a Szőke Nikolett is teljesen jó, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!