Az, hogy valaki ilyen meg olyan fajta zenéket hallgat vagy szeret abból meg lehet állapítani a személyiségét is? ( többi lent )
Vagyis hát akkor érthetem úgyis , hogyha valaki rock zenét hallgat akkor ő ilyen meg olyan fajta ember vagy ahogyan általában más emberek szokták mondani , hogy tudjátok kik szoktak ilyet meg olyat hallgatni ez az egyik része a dolognak..
A másik része a dolognak az , hogy pl.: hogyha valaki mit tudjam én dubstepet hallgat akkor ő milyen fajt ember / illetve személyiség és persze a dubsteppen belül is pl.: Van még több ezer előadó illetve zenék mint pl.: Skitzo vagy R3HAB
vagy vannak még a rap zenék és azon belül ez meg az a fajta
vagy rock zenék vagy pop vagy metál szóval azért értitek , hogy mégis akkor miről lenne itt szó és előre is köszi a véleményeteket ..
Szia, az, hogy ki milyen zenét hallgat nem mondd el az illetőről szinte semmit.
NAGYON MINIMÁLISAN természetesen befolyásolhatja a személyiséget, de ez csak az extrémebb esetekben észrevehető.
Egy átlag ember nem EGY műfajt szeret és hallgat, ami azt jelenti, hogy egy műfaj meg se tudná határozni a személyiségét.
A zene nagyon fontos dolog lélektani szempontból, de az emberről magáról nem feltétlenül árul el bármit is.
Ha valaki dubstepet hallgat, az egyetlen dolgot árul el róla: ő szereti a dubstepet.
ha valaki metált hallgat, akkor ő szereti a metált, stb stb.
Bár az emberek szeretik azt hinni, hogy aki más zenét hallgat, mint ők, azok nem normálisak, elvégre a saját zenéd a legjobb, a többi meg mind vacak. De ez hülyeség.
ismétlem: vannak szűk látókörű idióták akik azt hiszik, ha valaki más zenét hallgat, mint ők, akkor az hülye.
pl: ha valaki csak dubstepet hallgat, és elég hülye, akkor azt fogja mondani, hogy az összes többi zsáner sz-ar.
A metál elitisták még zsáneren belül az alzsánereket is gyakran le sz-arozzák.
De ezek a hülyék. A zene arra van, hogy kifejezze az érzelmeket, hogy egy olyan világba repítsen, ahova más nem tud, mint egy drog, csak rossz mellékhatások nélkül.
És ez olyan, mint minden más dolog a világon.
Ha nekem X van, akkor Y az vacak. Indok: nekem nem az van.
Ha valakinek iphoneja van, az lehúzza az androidot, mert neki nem az van, ha valaki xboxozik, az lehúzza a playstationt, mert neki nem az van, ha valaki tuc-tuc-ot hallgat az fikázni fog minden más stílust, mert ő nem azt hallgatja.
Az okos ember elfogadja a másikat, a majom pedig mindent fikáz.
Nem kell, hogy minden stílus bejöjjön, de tiszteletben kell tartani más ízlését, lehet, hogy valaki a te ízlésedet nézi le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!