Hazi szappant hogyen kell zsirbol kesziteni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 19:06
2/8 anonim válasza:
Nem éppen veszélytelen házilag főzöcskézni és nem lehet olyan jó mint egy üzemben főzött.Számtalan jobbnál jobb minőségű szappant lehet kapni minek akkor főzni?
5/8 anonim válasza:
A link elég link úgy nem főznek szappant hogy egyszerre összekeverik a hozzávalókat hanem a melegített zsírba öntik fokozatosan a lúgoldatot és a végén sóoldattal elválasztják a szappant az aljlúgtól.
6/8 A kérdező kommentje:
Mielott hozzatok fordultam volna,termeszetesen szetkerdezoskodtem,de senki sem tudta pontosan megmondani.Kb tudom hogy mi megy bele.de az aranyokat nem tudom.
2010. márc. 28. 19:33
7/8 anonim válasza:
A lúg a víz hatására felforr ezt a zsírban csinálni életveszélyes ezért előbb kell a 20%-os lúgoldatot készíteni külön.
8/8 anonim válasza:
Az arányokat lehetetlen pontosan megadni mert a zsíradék mólsúlyát lehetetlen pontosan megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!