Van egy sony xperia M4 aquám és a szüleim azt mondják, hogy ne tegyem be a vízbe mert akármi baja lehet, nektek mi a tanácsotok? Elméletileg 1.50 m-ig lehet levinni 30 percre
Az a vízállóság elméleti dolog, igazánól azt jelenti, hogy ha beleejted a vízbe a készüléket, akkor nem kell félned, de szándékosan víben tartani és ott használni NEM szabad.
Lehet, hogy kibírja, az én xperiám (z) kibírta, de sokan mondják, hogy az övék nem bírta ki, jobb nem kockáztatni.
ha elázik, semmi gond, ha esik, semmi gond, de direkt ne vidd be a vízbe, a papírjai közé is oda van írva, hogy ez a vízállóság azt jelenti, hogy ha baleset éri a készüléket, vagy le akarod mosni, akkor azt szabad, az nem teszi tönkre, de amúgy nem ajánlott.
Nem ajánlott, mert bármikor történhet baleset.
igen, ezt mondom, hogy nekem sem lett semmi baja, de MEGTÖRTÉNHET.
Ezért mondom, hogy ha nem muszáj, inkább ne tedd meg.
Épp elég ilyet olvastam, hogy tudjam, mindenki azt hiszi, hogy Ó az övé is túléli, és nem tette, az enyém megtette, valakié megtette, de mi van, ha te is kipróbálod és nem bírja ki?
papíron ki kell neki, de papíron a repülőgép sem szabad, hogy lezuhanjon, soha!
Jobb biztosra menni szerintem, tedd csap alá, azt mindenképpen kibírja, de ne akard 30 percig vízben tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!