Mi a véleményetek a Konyhafőnök-Séf Úr-Szakácskönyvíró-Szépfiú Bernáth Józsefről? Mit tudtok róla, amit a Google nem?
Hát komolyan ami Bernáth Józsi női rajongóit illeti.... undorítóak és szánalmasok vagytok!!!
Itt kérdeztek róla minden félét, hogy hol szokott bulizni, van -e barátnője, stb..... komolyan NEM ROHADTUL TÖKMINDEGY??????!! Még ha mégis tudnátok ezeket az információkat, gondoljátok h lenne esélyetek B.Józsefnél????
Nem is ismeritek milyen ember, és Ő ezt pontosan tudja, és gondolom esze ágába sincs kezdeni egy civil ostoba tini módjára viselkedő rajongóval, aki csak annyit lát belőle hogy milyen jól néz ki és hogy mennyire sikeres...... Kedves "Nők"! Nézzetek magatokba, meg tükörbe, és nézzetek az életetekre! Szánalmasok vagytok egytől egyig akik nyáladzanak itt vagy a séf oldalán! A legtöbbetek férjezett, gyerekeitek vannak, vagy nagyon idősek vagytok, vagy lesül rólatok h max érettségitek van, és buták vagytok mert elvakít titeket a siker és a külső! Nézzetek magatokba!
Kedves 17-es kommentelő! Gondolom marha okosnak érzed magad, hogy megmondtad a tutit, a szín tiszta igazságot, hogy egy irigy dög vagyok.
Rohadtul nem érdekel amúgy a véleményed, csak azt azért tisztáznám hogy miért írtam le a véleményemet.
Először is boldog párkapcsolatban élek lassan 2 éve. Másodszor elismerem hogy jó pasi a séf, bár nekem annyira nem az esetem. Na, és hogy miért akadtam ki: azért kedves, mert ha megnéznéd néha a facebook oldalát, akkor a receptes képei alatt látnád az ömlengéseket, amik már a jó ízlés határait súrolják, és úgy beszélnek róla a nagysasszonyok mint valami dísztárgyról. Mellesleg az is kiakasztó, hogy minden egyes fényképből meg interjúból olyan történeteket tudnak kikerekíteni hogy félelmetes. Komolyan, nem rohadtul tökmindegy hogy van-e barátnője, felesége, vagy hol bulizik, stb....? Úgy kérdezik ezeket a dolgokat a nők, mintha az életük múlna azon hogy kiderül hogy van-e valakije a séfnek, vagy nincs. Holott igenis ilyen debella ostoba nőknek biztos nem lenne nála esélye, nézzél már körül h kik írkálnak neki minden féle maszlagot. Na, de lényeg a lényeg, igazából maga a jelenség az ami már felcseszte az agyam, hogy az ostoba nők tudni akarnak minden részletet a magánéletéről.
De én itt lezártam.
"Azt tudja valaki, hogy van-e törzshelye, éjszakai klub vagy szórakozóhely ahová járni szokott?"
Válaszolva a kérdezőnek. Szokott járni a Kraft klubba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!