Mik a lakásszerződés felbontásának következményei Amgliában?
Megszűnt a munkahelyem Angliában. Fel akartam bontani a szerződést, de a tulaj azt mondty hogy nem lehet, kötelességem fizetni a lakást amîg a szerződés szól és hogy jogi útra fogja vinni a dolgot.
Ismerősöm azt mondta ő úgy tudja fel lehet bontani, csak elvesztem a depozitot, illetve volt olyan ismerősöm is aki a fél éves szerződését már az első hónapban felmondta és ő is csak a depozitot vesztette el.
Én úgy gondoltam jobb ha időben szólok, hiszem a jelenlegi hónap ki van fizetve és ott a depozitom is. Ilyenkor mit lehet tenni? Tényleg lehet ebből gond?
Basszus, hát mi áll a szerződésben? Mi innen nem látjuk, ott van a kezedben, minden le van írva. Elvileg.
Ugye nem azt mondod, hogy úgy írtál alá egy szerződést, hogy el sem olvastad, vagy nem értetted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!