Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Negativ kommenteket nem...

Negativ kommenteket nem kerek! Valaki esetleg tamogatas vagy hitelt tudna e nekem ajanlani?

Figyelt kérdés
Egyedul nevelem a kislanyomat aki masfel honapos es csal csaladi potlekoz illetve gyest kapok ra (40 ezer forint) most ismerosom segitet a lakhatasba . Konyha furdoszoba konyha felet vana galleria es ennyi. De viszont nekem van egy 3 szobas oszkomfortos lakasom. Ami felujitasra van szuksrg ami durvan 800 ezer forintba kerulene ( ki raboltal es le "zuztak") az lenne a kerdesem hogy valaki esetleg nem e tud olyann tamagatasrol, . Vagy hitelt amit erre a ket dologra adnak (csp, Gyesre)? . Meg egyszer negativ kommentet nem kerek! Se olyat minek szultel ha apuka nincs stb. amig a hateret nem. Tudod addig nem negativat ne komentalj! Es koszonom.szepen elore a kedves segito kesz embereknek a valaszt!
2016. jan. 26. 02:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem negatív, tárgyilagos kérdés: ha hitel miből fogod visszafizetni?
2016. jan. 26. 03:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Én semmiképpen sem javasolnám, hogy hitelt vegyél fel, mert nem fogod tudni fizetni. Ha 800ezret kellene felvenned, legalább 1,5M kell visszafizetned, havi törlesztő legalább 80ezer-hó. Van egy uzsora-hitelező cég, azok biztosan adnának hitelt még a havi 40ezres havi bevételedre is adnának hitelt (amilyen gerinctelen csatornapatkányok), de azok heti törlesztést követelnek és két hónap múlva már az ő nevükön lenne a lakásod, elveszítenéd úgy ahogy van.

Én inkább eladnám így ahogy van, és vennék egy másfél - kétszobásat helyette. (a háromszobásnak a rezsije is nagy, és ketten a babáddal nem is tudnátok belakni igazán)

2016. jan. 26. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!