Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tanácsot kérek, szerintetek...

Justice97 kérdése:

Tanácsot kérek, szerintetek miért szivat ennyire az oktatóm?

Figyelt kérdés

Szakács tanuló vagyok, minden második héten egy alkalommal van közös gyakorlat,de már néha belegondolni sem merek, hogy mivel és hogyan fog megszívatni az oktató.2-szer hiányoztam, nem többször, és a legutóbbi alkalomkor is teljesen, mentálisan leszívta az agyam a hülyeségekkel, az ,,azt nem úgy kell" pedig a másik szakács azt mondta hogy úgy jó.

Tételeket főzzük le, de és jóformán semmit sem segít, utána meg jön oda hajtani minket, hogy még 10 perc és kéri az ételt az asztalra, holott vadonatúj ismeretlen tételt adott ki.

Szerintetek hogyan tudom vele megtalálni a közös hangot, hogy ne legyen köztünk feszkó?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2016. jan. 23. 21:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is , mindig a tanárnak van igaza. Hiába mondja más, hogy úgy is jó, a tanárra hallgass.

Kérdezd meg a felsőbb osztályban, hogy miket főztek a lentebbik osztályba. Olvass sok receptet, legalább fejben legyen meg nagyából. Gondolatnak hatalma van, ha úgy gondolod megszívat, így is lesz. Gondold azt, hogy miért dicséri meg az ételedet? Akkor így lesz, csak tényleg tegyél bele minden tudásod Akard.

2016. jan. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!