Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki lekapcsolta most az...

Valaki lekapcsolta most az áramot egy órára a Föld órája miatt?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 21:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

az utolsó válaszolónak teljesen igaza van.

én le is kapcsoltam.

2010. márc. 27. 22:06
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Mert ez a figyelem felhívásról szól, nem arról, hogy most mennyi áramot takarítottunk meg...Egyébként az bőven elég lenne a kis faluktól is, ha a lakói nem az utcán dobálnák el a szemetüket, hanem elsétálnának a legközelebb kukáig.
2010. márc. 27. 22:13
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

A Magyar gondolkodás mód szánalmas... mindent le kell nézni meg fikázni kell... -.-"

Ezért is tart itt ez az ország, mindenki sz.rik bele mindenbe....És ez közel sem Amcsi majmolás.

2010. márc. 27. 22:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2010. márc. 27. 23:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
én is lekapcsoltam.valóban nem ezzel mentjük meg a Földet, de ez egy felhívás és szerintem van értelme,nem majmolás, és főleg nem Amerika majmolása
2010. márc. 28. 00:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen, hogy az ilyen Amerika mániás elmefogyatékosok is megértsék, hogy ez csak FIGYELEMFELHÍVÁS!
2010. márc. 28. 11:56
 17/21 A kérdező kommentje:

hall ha csak ilyen hülyeségeket tudsz ideírni akk nem kell..

na és akkor mivan ha figyelemfelhívás? na bumm semmi..

most remélem nagyon fáj az neked h van pár ember akik ebben hisznek... h talán jobbá lehet tenni a jövöt..

ha már egyesek bagóznak, meg kocsival járnak akk már legalább ennyivel járuljanak hozzá a környezetvédelemhez..

ha meg te ebben nem hiszel akk minek írsz ide...senki sem kérte..

2010. márc. 28. 13:43
 18/21 anonim ***** válasza:
szerintem az utolsó nem ugatásnak szánta a kommentjét:)
2010. márc. 28. 18:29
 19/21 A kérdező kommentje:

pedig nagyon úgy tűnt..

de akk sem a kérdésre válaszolt..

2010. márc. 28. 18:41
 20/21 anonim ***** válasza:

"hall ha csak ilyen hülyeségeket tudsz ideírni akk nem kell.. "

Na most erre szerinted mit lehet írni? De bírom az ilyen értetlen embereket. Akkor kapcsold fel az összes lámpádat és fizetsd a villanyszámládat, de ha annyira jól megy, akkor bevállalhatod az enyémet is!

2010. márc. 29. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!