Börtönőr lennék. Mik a feltételek?
168cm magas vagyok és 50kg.rendesz szakra jelentkeztem.mi a fizikai feltétele annak hogy börtönőr legyek?
17/L
szimplán tetszik.
1.azért mert tetszik az egész iyen.rabokat irányítani h hova menjenek.esetleg szétszedni a bunyó közbe.
2. azért mert mégiscsak nő nemű vagyok.és én most férfi börtönre gondolok.:D tök jó h a sok b.u.z.i s.e.g.g.b.a.s.z.ó sittes csorgatja utánam a nyálát :D
Tegyél fel ide képet (akár latexben).
Vagy a bűnözőkre haragszol?
Ezzel a testalkattal a büdöséletbe nem leszel BV-s. Tudod te mekkora gyerek ezek? Reggelire megeszik akármelyik kigyúrt kövér 140kilós cigót. Megáll melletted egy rendes BV-s olyan árnyékot vet rád, hogy ott helyben megágyazol, mert azt hiszed rád esteledett.
Egyébként, az indok, amit leírtál, hogy miért érdekel ez a pálya, enyhén szociopata jellemet takar. Az első alkalmassági teszten úgy vágnak ki mint a sz art. Ha mindenképpen kemény akarsz lenni mint, a kád széle, bizti őr lehetsz bármelyik plázában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!