Államvizsgára a Tanároknak milyen virágot illik venni? Egyedül leszek, tehát nincs kivel összedobnom rá és összesen 6 tanár van.
Ebből egy a Konzulensem, egy a Tanszékvezető, egy az Opponensem (aki nem tanított engem) és még három másik nyelvtanár. Túl sok pénzem nincs rá, de arra gondoltam, hogy a Konzulensnek vennék valamilyen csokrot, a többieknek egy szál virágot - de milyen virág legyen?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Miből államvizsgázol? Nyilván nem magyarból, mert azzal bajok vannak. Tanárok, konzulens, tanszékvezető, opponens mind kisbetűs.
Ez talán segít:
Már miért kéne nekik virágot vinni?
Nálunk se vitt senki, nem is hallottam róla soha.
Első válaszoló: a mi tanszékünkön mindig szoktak virágot adni, de a korábbiakat hiába kérdeztem, nem emlékeztek, hogy milyen virág volt, csak arra, hogy valami csokor...
Második válaszoló: oroszból vizsgázom, és tiszteletből szoktam nagybetűvel írni, nem mintha erre irányult volna a kérdés... Egyébként, csakhogy más, irreleváns dolgokat is megosszunk itt: soha nem voltak problémáim magyarból, mindig az egyik legjobb voltam belőle... Ettől függetlenül köszönöm a választ és a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!