Skyrim, össze-vissza bugol lassan már minden! Segítség kellene! Megoldást? [többi lent]
Figyelt kérdés
Egyre tobb és több hibát vélek felfedezni a játékomban, ahogy előre haladok. 1. az egyik (mellék) küldetés azt kéri tőlem, hogy menjek be a falon át egy terembe. 2. már a sárkányok lelkét sem tudtam elnyelni. 3. a "dragonborn" kiegészítő szigetén ahol vagyok, (a térkép nézetben) ott kimarad egy kockában a szárazföld. 4. megint csak a DLC-ben, az egyik küldetésben, nem tudok tovább jutni mivel az az ember, akit meg kéne ölni, vagy megáll egy helybe és néz az örökkévalóságig (természetesen halhatatlanul), vagy leesik a francba és na keresd meg öcsikém. Nem tudom hogy mit csináljak, olvastam hogy lehet az Unoffical Patch lehet a ludas, de azt meg nem tudom hogy hogyan lehetne eltávolítani. Már újra telepítettem a játékot, de nem sokat segített, ha valaki tud rá valamilyen megoldást íni, az kérem tegye meg hogy leírja, már vagy 2 napot szenvedtem hiába vele.2016. jan. 19. 20:26
1/4 anonim válasza:
Írd be a küldetés címét youtube-ra és írd utána ezt: walktrough
2/4 anonim válasza:
Steamen bemész a játék tulajdonságaiba és nyomsz egy ellenőrzést a játék fájljairól.
3/4 A kérdező kommentje:
Akik hasonló hibákat tapasztalnak:
-Az egyik oka az "unofficial skyrim patch"
-A másik pedig az Oblivion magyarításának feltelepítése. (nem tudom hogy hogyan, de már 2x is megfigyeltem)
Kijavítása:
A Skyrim mappájából ki kell törölni az unofficial skyrim patch nevű fájlt, majd lefuttatni egy fájlellenőrzést Steamen. A mentések sajnos úgy maradnak, ezért is ajánlott újra tenni a játékot, DE FONTOS HOGY A FELHŐ KI LEGYEN KAPCSOLVA AZ ÚJRATELEPÍTÉSKOR! (így nem fogja vissza letölteni a hibás mentéseket)
2016. nov. 26. 13:44
4/4 anonim válasza:
Bocsánat, de 1. mi köze az Oblivion magyarításának a Skyrimhoz, 2. miért telepítenél magyarítást az Oblivionhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!