Hogy kell kiejteni Adam Lambert nevét?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 15:58
32/49 anonim válasza:
A helyes kiejtés "edem lembört". Így kell mondani a nevét és nem ádám lámpa. Meg amiket írtak.
33/49 anonim válasza:
Nah most nekem suliban van anyanyelvi tanárom aki úgy ejtette ki, hogy Edöm Lémbört.. de szerintem ha cuki kis magyar akcentussal akarod mondani akkor Edem Lámbert viszont ha csak úgy hírtelen mondod tuti az jön a szádra, hogy Edem Lámbört.. ez a legésszerűbb.. Mondjuk mivel ő amerikai ezért gondolom Edöm de az angoloknál Edem.. de most tökmindegy, hogy, hogy ejted ki mert nem hiszem, hogy ő kitudná ejteni a te neved.. voltam angliában és ott is egy évig görcsöltek amíg kimondták rendesen a nevem.. volt aki nem is tudta.. ezért inkább mindenki kitalált valami becenevet nekem.. találj ki te is neki.. xD
34/49 anonim válasza:
Jah meg még annyit, hogy a Lambert-ből az a azt angolúl "éj"-nek ejtjük ezért Lémbört..
35/49 anonim válasza:
Tuti, hogy így kell kiejteni: Edöm Lémbört.. bárki bármit mond ne hidd el mert ez a jó.. de ha gondolod kérdezd meg őt.. xD
36/49 anonim válasza:
nézd meg 1 interjúját ahol bemutatkozik:i'am edem lembört
37/49 anonim válasza:
Mennyi okos ember... Valaki hívjon megy egy italra, mert ezt én nem bírom.
Edem Lembört-nek kell ejteni, ő maga is így mondja. Legalább 3szor hallottam tőle, a saját tulajdon szájából.
De ti tudjátok, nem engem röhögnek ki miatta.
38/49 anonim válasza:
Én Adam Lambert nevét úgy ejtem ki, hogy "Edem Lembört" és ezt 100%, hogy így kell kiejteni. Amúgyis jó vagyok angolból és nagy rajongója vagyok Adamnek. Hihetsz bárkinek, de tuti, hogy "Edem Lembört", amúgy meg elég furcsa az angol kiejtés, tökéletesen úgysem fogod sohasem kiejteni, mivel az angol is kissé elmosódott nyelv, szóval egy angol szót nehezen mondasz ki magyarul, úgy, hogy értsék is... Na most jó sok hülyeséget össze fecsegtem, de a legnormálisabb változat az "Edem Lembört" és kész! ^^
40/49 anonim válasza:
Amúgy meg nézz meg videókat, amin kimondják a nevét. Magyarosan "Edem Lembört", de azért kicsit másképp kell kiejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!