Hogy fogadjam el, hogy leszbikus vagyok?
Figyelt kérdés
Azthiszem leszbikus vagyok és szerintem nem fogadnának el így az emberek. Így sem nagyon. És még csak azt sem tudom hol kezdjem az ismerkedést.2016. jan. 18. 21:27
11/13 anonim válasza:
Következő lépes a szex elfogadásában, az állatokkal? Mert én úgy szeretem? Fújj. Sok agyatlan járkál az biztos. Férfi-nő. Ugye milyen nehéz megérteni? Lehetetlen. Nő-nővel. Hát ez undorító, ízléstelen, beképzeltség ( ezt is lehet, miért ne? ) Még kérdést is feltesz róla, hogy megerősítést vár, hogy ezt szabad. A negatív kritikán meg kiakad. Akkor ennyi erővel soha azéletbe ne kérdezz semmit, mert mindig van negatív kritika, ami sokszor építő, és helyes.
12/13 Bellatrix:3 válasza:
Fogadd el önmagad, és más is könnyebben elfogad majd. :) Ne félj, aki igazán szeretet a családod és a barátaid, ők így is szeretni fognak. :) Aki meg nem tudja ezt elfogadni az soha nem is fogja, meg mindig be fog szólogatni. De ez egyedül őt jellemzi. Lehet nem elfogadni dolgokat, szexuális beállítottságot csendben is. Mindenkinek van véleménye, és nem lehet mindenkivel azonos a tiéd. Ugyan abban a cipőben járunk, ugyanis engem sem fogad el a nagytöbbség, de nem foglalkozom ezzel. :) Aki elfogad az úgy is elfogad, hogy a saját nememhez vonzódom, és egy nővel tudom elképzelni az életemet. Én ebben nem látok problémát. Engem példáúl egy hetero fiú barátom vezetett rá, arra, hogy ténylegesen a saját nememhez vonzódok. Ő a mai napig nagyon jó barátom és úgy kedvel ahogy vagyok. Ahogy a legjobb barátnőm is úgy szeret, ahogy vagyok. Őket nem érdekli, hogy kivel élek, kit kedvelek. :) És a pasikkal nagyon jól el lehet dumáni a nőkről. :D Az mellékesen meg menő, amikor egy sráccal nézed a csajokat az utcán. :) Légy önmagad, ennyi az egész. :)
13/13 anonim válasza:
Hát igen. Ha nem vagy fehér, gazdag, normál BMI-jü, segítőkész, agyatlan tömeggyártmány akkor bizony meg kell küzdened az idiótákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!