Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Engem miért kerülnek ki a...

Engem miért kerülnek ki a fényképezők és a fényképészek?

Figyelt kérdés
Nem akarok sem elbújni, sem jobban látszani, de akármilyen rendezvény után megnézem a galériát, sosem vagyok rajt. Akik mellettem voltak, azokról mindig készül néhány kép, én meg mindig pont lemaradok. Miért?

2016. jan. 18. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet, hogy csúnya vagy?
2016. jan. 18. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Az lehet :/
2016. jan. 19. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:

vagy nem vagy nekik szimpatikus, vagy csak úgy nézel ki, mint aki nem örülne neki, hogyha fényképeznék - nem mindenki szereti, ha fotózzák, elég sokan szoktak tiltakozni. de az is lehet, hogy sosincs veled csinos nő, amki miatt téged is inkább akarnának fényképezni.

ha partifotókról van szó, akkor szólj a fotósnak, mikor melletted fényképez, hogy csináljon rólad is. én mondjuk kifejezetten utálom az ilyen partifotózást akkor is, ha engem fényképeznek buliban, meg akkor is, amikor én fényképezek egy bulin és mindenki le akarja magát fényképeztetni velem...

2016. jan. 20. 05:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2016. jan. 20. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:

naés? több csinos nő jobban felkelti a figyelmet...

,-))

2016. jan. 20. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!