Lányok, fiuk, nők, férfiak ti nyáron melyik strandra szerettek menni "fürdőruhás" vagy nudista?
Külföldön mindig levetkőzök, bár én inkább szaunás-wellnesses vagyok, szabad strandot nem annyira szeretem. Idehaza sajnos semmi kulturája a dolognak.
25 l
Én csak azt nem értem, hogy ha itt a válaszadók többsége nudira szeret járni, akkor miért vannak olyan kevesen a nudin, miért fürdőruhás a strandok 99,9%-a.
Tenni kéne már valamit, hogy legyen több olyan stand, uszoda, ahol az emberek szabadon eldönthetik, hogy hordanak-e fürdőruhát, vagy nem, mert jelenleg elég egyoldalú a helyzet, és kemény szegregáció van.
Szerintem eleve olyanok válaszoltak, akiket valamilyen szinten foglalkoztat a téma.
Attól még a nagy többség fürdőruházik. Nagyon sokat képtelenek szétválasztani a meztelenséget a szexualitástól. Ez itt a baj.
1986-ban pl. - Kádár alatt(!) - szinte minden megyében voltak nudista strandok, (Szegeden pl. kettő is!)
Aztán a rendszerváltás álszemérmetessége és álerkölcsössége nagyrészt eltakarította azokat!
Külföldön nudi, monokini, ha lehet itthon is, de nagyon kevés lehetőség van.
Amióta saját medencénk van, a probléma megoldódott, ráadásul sok ismerős szokott idejönni nudizni.
34N Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!