Az baj, ha a hasam megereszkedett/lóg? 13 éves lány vagyok,165cm és 110kg. A családunkban nagyjából mindenki leginkább hasra hízik, nekem is elég nagy a derekam (130cm). Többi lent
Figyelt kérdés
A hasam kb egy éve, vagy olyan másfél éve kezdett el kicsit lefelé menni, amikor híztam kb 20 kilót. 2012ben voltam 9 éves, akkor olyan 65-70 kiló körül jártam. Akkor még csak egy nagyon picikét, éppen, hogy lejjebb volt. Előtte előre állt. Mostmár viszont hogyha nem úgy húzom fel a nadrágot, tehát hogy alatta gombolom be, akkor már elég zavaró, mert ahogy járok, úgy mozog/lötyög a hasam is. Úgyhogy inkább a nadrágba teszem, de még úgy is látszik, hogy rálóg majdnem a combomra. Ha pl felveszek egy bugyit akkor a tükörből is oldalról látom csak. Emellett a hátamon is "hurkák" vannak a lapockámnál. Ez baj?2016. jan. 17. 12:35
11/17 A kérdező kommentje:
Technikai hiba miatt csak pentek kornyeken tudok kepeket kuldeni! Koszonom a megertest!
2016. jan. 20. 08:29
13/17 anonim válasza:
hát igen, "kicsit" lemaradt a képekkel, ezért nem hiszem el, hogy ez a kérdés ne kamu :D :P
14/17 anonim válasza:
Szia!:)
Küldjél képet, mert így láthatatlanban nehéz megállapítanj. De nem hinnem hogy olyan nagy probléma lenne veled 13 évesen.
Üdv, egy 15 éves lány!:)
16/17 anonim válasza:
Hali,
Küldenél nekem is egy képet?
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!