Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem kötelező már lesötétíteni...

Nem kötelező már lesötétíteni a dohányboltok kirakatait?

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 00:48
 1/4 gnoomage ***** válasza:
Nálunk mindegyik sötétítve van és még nyáron se szokták annyira kinyitni az ajtókat.
2016. jan. 17. 02:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Sötétítés, fóliázás soha nem volt előírás. Annyi elvárás volt, ne lehessen kívülről látni, mit árusítanak bent. A fiatalok olyan ostobák, ha a dohányboltba nem látnak be, akkor nem tudják, mit lehet kapni. Marhaság.

A sok rablás és a gyilkosságok miatt megszűnt ez az elvárás.

2016. jan. 17. 12:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, két napja láttam pesten egy dohányboltot, ahol tisztán belehetett látni (este volt, bent égett a villany, és nem volt rajta az a szürke fólia), ezért is gondoltam, hogy vagy elvetették ezt a baromságot, vagy csak bátor a tulajdonos.
2016. jan. 17. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Sohasem volt előírás a fólia, csak mindenki fóliázott, mert a Doh.kereskedelmi Nonprofit Zrt. kiadványában a mintabolt sötétítve volt, egy idő után mindenki alapvetőnek vette a fóliázást (ahogy én is). A lényeg, hogy kintről bárhonnan nézel be, ne lehessen látni a dohányt és a cigarettát.Ez elég nehezen megvalósítható, rengeteg apró trafik van.
2016. jan. 17. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!