Tetszik a pelus! Gáz?
Figyelt kérdés
Tegnap ment a hasam meg nagyon gyenge voltam és mivel egyedül voltam itthon ezért úgy döntöttem veszek fel pelenkát hogy ne kelljen kijárkálni wc-re (pelus mindig van itthon ilyen helyzetekre de eddig nagyon elleneztem csak az öcsém hordta ilyen eseteknél, és csak most próbáltam ki) és miután elvégeztem a dolgom rájöttem hogy jól esik a meleg pisi a lábam közt, ezért éjszakára is felvettem meg ma is rajtam van egész nap (pedig már jól vagyok. Kellene aggódnom amiatt hogy tetszik a pelus?2016. jan. 16. 16:27
2/4 anonim válasza:
Akkor Diaper Lover vagy, googlezz rá és meglátod, hogy sok ember van ezzel így, szerintem nem gáz elvégre nem ártasz vele senkinek. Persze sok a hülye aki mindenért lefog szidni amiben nem vagy pontosan olyan mint mindenki más de pl a lábfetisisztákat nem szólja le senki.
3/4 ementali válasza:
Nem kell aggódnod. De arra számíts, hogy sokan undorodnak tőle.
4/4 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Nekem is tetszik pedig elmúltam 60. Amikor csak tehetem pelenkázom magam és gumibugyit húzok rá. Vannak akik így érzik jól magukat, mások pedig másként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!