Animéket keresek. Tudnátok valami jót ajánlani?
14 éves lány vagyok és épp kifogytam az animékből. Már elég sokat láttam (96), épp ezért nem találok jókat.
Itt van néhány kritérium:
-Ne legyen hentai (ez szerintem a korom miatt elég egyértlemű)
-Ne legyen mecha (ez a kb. egyetlen műfaj amit nem tudtam megkedvelni)
-A rajzolása lehetőleg új legyen (nem tudom miért de nem tudtam megszokni a régebbi műveknek a rajzolását)
-Az ecchi-t nem bánom de lehetőleg ne dobáljanak az arcomba melleket mert azt nem bírom
-Lehetőleg befejezett legyen.
Ezeken kívül bármit megnézek, legyen az romantikus vagy éppen gyilkolászós amíg a sztorija jó nem zavar (csak ugye az ecchi). Az se számít hogy milyen hosszú (12, 24 vagy akár 100+ is lehet nekem mindegy csak legyen befejezve).
És végül itt van néhány anime amiket nem rég fejeztem be (és tetszett):
-Charlotte
-Hunter x Hunter
-Danganronpa
-Golden Time
-Grave of The Fireflies
-One Punch Man
-Shingeki no Kyojin
-The Girl Who Leapt Through Time
-Tokyo Godfathers
Ezek alapján kideríthető hogy tényleg bármit megnézek. Most nem sorolok fel többet. Várom az animéket :).
Szia! Mivel én már lassan 400+ animén vagyok túl, ilyen kérdéseknél csak a saját állandóan bővülő listámat szoktam linkelni: [link]
Hozzád hasonlóan nekem is elég vegyes az ízlésem, tehát van miből válogatni. Remélem nincs ellenedre a szemezgetés és ráakadsz pár tetszetős darabra ezek között! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!