Szerintetek ki fog meghalni? (THE WALKING DEAD)
Glenn gondolom nem fog "megint meghalni", elég olcsó trükk lenne megint őt kinyírni. Carol és Rick halhatatlan karakterek, Daryl-t sokan imádják, ezért nem hiszem, hogy meg mernék ölni. Talán Carl jöhet szóba, de őszintén szólva szerintem egyik sem fog meghalni.
Tara hamarosan biztos meghal, de mondjuk ő nem első évados.
Rick és Carl tuti nem hal meg
Glenn lenne az esélyes de a kamu halála után hülyeség lenne kinyírni.
Szóval szerintem Carol meg Daryl a legnagyobb esélyes.Sajnálnék mindenkit de ilyen a sorozat elkell fogadni hogy a karakterek meghalhatnak.
Különben nem is biztos hogy meghal lehet kamu az egész(nem hiszem de lehet).Kirkman sokat szokott trollkodni.
Talán Glenn hal meg mert már unalmas karakter. Bár a képregénybe Negan öli meg a bézbóz ütőjével ami eléggé nyomott hagyott a walking dead világában :(((.
Szerintem Carlnak lessz egy "balesete" mint a képregénybe! Jessie ugye Carl kezét fogja és Sam (az idegesítő kisfiút) sztem megharapják! Jessie probál neki segíteni a fiának de őt is megharapják. Rick kénytelen levágni Jessie karját mert nem akarja elengedni Carl kezét. Ron (jessie másik fia aki carl ellenes) Elönti a harag és Carlra lő. Azt nem tudom pontosan Ront kiöli meg.. Carlt szemen találja és mennek vele Dennishez asszem. De ez attol még lehet másmilyen is ez az én véleményem. A walking dead kiszámíthatatlan :)
Szerintem vagy Glenn vagy Daryl
Szerintem Glenn, pont a korábbi dolog miatt, csűrcsavar.
Esetleg Carol, Morgan miatt, hogy legyen következménye a világnézetének.
köszi a válaszokat! :)
Davitello, már nem azért, de mindenki azt mondja h Atlantai ötös és nem hatos, úgyhogy nem számít bele Morgan, és amúgyis Morgan nagyon sokáig elment úgyhogy nem értem miért kellett ideírnod h ő is első évados
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!