Sürgősen segítség, ötletek?
Nagy dilemmában vagyok, napok óta nem jutok dűlőre és utolsó ötletemként eszembe jutott ez az oldal. Csak komoly válaszokat várok. Külföldön élek. Hogy hol,az most nem fontos. Egy ideje munka nélkül maradtam Jelentkeztem egy nagyon jól kereső állásra. Angolok hirdették meg, és az interjú 3 hét múlva lesz Pesten. A problémám a pénz és az idő. Tegyük fel, hogy hazamegyek, és végigcsinálom az interjút . Utána legalább egy hónapot várni kell talán az eredményre, de az is lehet,hogy 2 hét múlva megtudom, hogy döntöttek.
A lényeg, hogy ha fel is vesznek, legalább 3 hónapig nem kapok fizetést (interjú utáni várakozás+6 hét kiképzés+min 1 hónap munka).
Nincs megtakarított pénzem,és nincsen senki ,aki 3 hónapra ingyen befogadna. Szóval igen nagy a kockázat.
Ugyanakkor ez a munka tényleg nagyon megérné, itt, ahol most lakom, úgy érzem, már nincs több lehetőség számomra. Jelenleg is barátoknál vagyok.
Ha nem is vennének fel, akkoris találnék kisebb munkát, viszont még mindig nincs hová menjek.
Szóval tényleg úgy érzem mennem kéne, de túl sok az akadály...De a problémák, amikbe otthon ütköznék előbb-utóbb itt is aktuálissá válnának. Ötleteket kérnék, miként vészelhetnék át 3 hónapot (a képzés idején Pesten kell laknom).
Én azt mondom,ahelyet,hogy itt siránkozol keresnél valami átmeneti melót,hogy legyen pénzed,de amint látom nagyon ráérsz netezni is.
Így nem sok minden lesz belőled,de kitudja,vak tyúk is talál szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!