Válaszolsz? Kérdések
Ma....:
... milyen ruhát hordtál?
... kaptál valamiből jegyet? miből,mit?
... voltál valahol? hol?
... milyen idő van nálatok?
... boldog voltál?
... milyen óráid voltak?
én:
-sötétkék farmer,piros rövidujjú felső,fekete kardigán,harisnya,fekete zsiráfos bugyi,piros balerina cipő
-nem
-görkorizni a barátnőimmel
-süt a nap
-igen
-biosz (doga: P),nyelvtan,matek,rajz,technika
Ma....:
... milyen ruhát hordtál? világoskék, koptatott csőfarmer, fehér melltartó, szürke póló, rózsaszín kardigán, ezüstszínű bőrkabát, fehér cipő
... kaptál valamiből jegyet? miből,mit? nem
... voltál valahol? hol? suliba
... milyen idő van nálatok? borult
... boldog voltál? nem igazán
... milyen óráid voltak? tesi, fizika, matek, technika, ének osztályfőnöki, matek előkészítő
13/L
Ma....:
... milyen ruhát hordtál? csöves farmer lánccal és szegecses övvel, fekete "come to the dark side, we have cookies" póló, fekete melltartó, fehér bugyi (am ez mér kell? xD), piros-fekete acélbetkós, fekete bőrdzseki, motoros kendő, csíkos térdzokni :))
... kaptál valamiből jegyet? miből,mit? fizikából egy karót :S
... voltál valahol? hol? suliban...
... milyen idő van nálatok? süt a nap
... boldog voltál? nem mondanám, a karó miatt, és azért, mert bukásra űállok matekból, meg fizikából
... milyen óráid voltak? sok sz.r, 2 tesi, fizika, angol (nem sz.r!!!), föci, német, kémia
15/L
Üdvözletem :)
-fekete naci, fekete-mintás hosszú ujjú felső, bézs színű mellény, sportcipő... + szürke melltartó.szürke tanga:D
- nem
- csak a suliban
- jelenleg sötét van, de nagyon fúj a szél.
- nem igazán... (1hete várom a vizsga időpontom, de még mindig nem tudom)
- matek, 2 biosz
1. Farmer és vízszintesen csíkos vékony pulóver, amiben piros, barna és világos szinek vannak.
2. Nem.
3. Gyakorlaton az iskola kollégiumában.
4. 16 °C, kellemes tavaszi idő.
5. Nem, de szomorú sem.
6. Semmilyenek, mert gyakorlatom volt.
- kékesfekete farmer, fekete bakancs, fehér póló Nagymagyarországos mintával, rózsaszín bugyi, fehér melltartó, fehér zokni, és a derekamra kötve egy szürke kardigán
- énekből egy 1-est, bár nem biztos, hogy beírta a tanár, mert ezt arra kaptam, hogy nem álltam fel óra elején (nem is szólt, hogy fel kéne állni)
- sehol nem voltam, mert elaludtam délután, így nem mentem az egyik barátnőmhöz :(
- perpill hideg és fúj a szél
- boldognak indult a nap, de elromlott a kedvem
- nyelvtan, biosz, ének, angol, társadalomismeret
Bocs, hogy így két részletbe küldöm el, csak véletlen megnyomtam a válasz elküldése gombot, mielőtt befejeztem. :/
21. 43-as voltam.
15/l
-Sötét kék farmer, fekete póló, barna kardigán, zöld csíkos zokni, fehér bugyi, bordó melltartó, "retros" cipő. (:
-Nem.
-Barátnőmmel kutyát sétáltatni.
-Jó, tavaszi, sütött a napocska. (: *-*
-Nem.
-Töri,Angol,Irodalom,O.fő,Biosz
1. pink csőnaci, lila pántos felső, felette ing, tutyi
2. nemvoltam ma suliba mer fellépésünk volt
3. fellépésen, jegyet venni hnapi koncertre, sznapon, ismerősökkel
4. kellemes, nincs hideg, ma sütött a nap :)
5. hát ugy annyira nem.. elcseszték a kedvem igy estére..
6. lettek volna.. biosz, töri, angol, matek, nyelvtan, fizika
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!