Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az E-számlát fizethetem a...

Az E-számlát fizethetem a postán is?

Figyelt kérdés

Diginél szeretnék Okos csomagot, melyben benne van a TV, NET és a telefon is. Azonban ezt csak úgy tudom megkötni, ha vállalom az E-számlát is.

A kérdés az lenne, hogy ezt az E-számlát ezek után továbbra is tudom valamilyen formában a postán is fizetni?

2016. jan. 11. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Voltam Digis, most mással szerződtem. Az e-Számla lényege az, hogy gyorsan és elektronikus úton történik a fizetés. Ezt honorálni szokták a szolgáltatók azzal, hogy adnak kedvezményt. Ha postán fizeted be, akkor elvész a e-Számla minden előnye.
2016. jan. 11. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként jut még eszembe: akkor még csak opció volt, s nem kötelező az e-Számla. Változott volna?
2016. jan. 11. 13:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon úgy látom, hogy kötelező: amikor online jelölném be, hogy Okos csomagot szeretnék automatikusan kipipálja a rendszer az E-számlát is. Tehát nem opció, hanem kötelező tétel.

Az a helyzet, hogy nekem jobban megfelelne a postai úton történő fizetés, ezért is kérdeztem rá itt a dolgokra.

Ezek szerint nem lehet az E-számlát postai csekken keresztül fizetni (mondjuk megkapom az E-számlát e-mailben és én az alapján kitöltök egy befizető csekket a postán)? Hm?

2016. jan. 11. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Többször nekifutottam a rendelésnek kíváncsiságból. Mindig ugyanazt kaptam.

fizetési mód:

e-számla (nincs pipa)

csekk

Ha beteszem a pipát, akkor a csekk elektronikus útonra vált.

Be van pipálva, írod. De azt ki is lehet venni ám! Csodálom, hogy a kérdés kiírása előtt nem próbáltad meg.

2016. jan. 11. 16:53
 5/6 A kérdező kommentje:

Végigjátszottam én is a megrendelést a következő sorrendben (mellkelek egy képet is a kipipázott, kiválasztott tételekről):

[link]

Tehát a sorrend

1. Bepipáztam az "Akció"-t, mivel arra akarok szerződést kötni (az Okos csomag akcióban van).

2. Mivel van már NET előfizetésem náluk (hűség nélküli), bepipáltam a "A fentieket tudomásul vettem és kijelentem, hogy az akcióban való részvétel feltételeinek megfelelek: " részt. Ekkor megjelent egy lista - "Tipus" nv alatt.

3. Ha "Tipus" alól kiválasztom bármelyik tételt (a képen a másodikat választottam ki - bár gyanús, hogy esetemben az utolsót kellene kiválasztanom), akkor az E-számla mellé automatikusan bekerül a pipa és nem lehet kikapcsolni.

Ez nekem a gyanús... Tehát muszáj az e-számlát választanom...

2016. jan. 11. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el bütüről betűre az ÁSzF-et, de lehet csak programozói hiba, hogy nem lehet kivenni a pipát. Szerintem kérdezz rá, s hogy ha valóban az, lehet-e módosítani, megoldani ezt.
2016. jan. 11. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!