Miért nem jövök ki a csajokkal az osztályomból?
Én is lány vagyok ( 15 éves ) és az osztályban 30an vagyunk, csupán 4 fiúval és a legtöbb lány együtt van szüneteken meg iskola után. Mennek pizzázni meg vásárolni, de a lényeg az, hogy engem sose hivnak és a padtársamat se, meg van még 4-5 lány akit ugyancsak nem. Az osztályban is ölelgetik egymást, reggel puszilóznak, szóval látszik, hogy odavannak egymásért
Nem értem, hogy én miért nem vagyok soha hivva se az iskolaudvarra, se sehova .......szerintetek ?
szia:)
ez nálam is így volt nagyjából suliba:(
igazából nem tudom miért lehet...vagy irigyek, vagy csak magukkal foglalkoznak...
esetleg próbáld meg azt, hogy akikkel úgy jobban jóba vagy, hívd te őket vhova, vagy azokkal tarts össze akiket szintén nem hívnak sehova, és szervezzetek jó kis programokat:)
az a 4-5 lány is biztos örülne, ha lenne hová menniük és te is leeht jól éreznéd magad velük...nem kellenek nagy dolgok, csak pl. kiülni a padra, beszélgetni, nézelődni:)
sok sikert:)
amúgy még annyi, hogy a "reggel puszilózás" nem biztos hogy azt jelenti, hogy annyira odavannak egymásért, mert nálunk is voltak ilyenek, aztán közbe meg mindenfélét mondtak egymásra...:)
sokszor ebbe is megmutatkozik a kétszínűség, szóval sokszor a látszat csal:)
ne aggódj, majd megtalálod te is azokat az embereket, akikkel szuper barátságokat alakíthatsz ki...lehet, hogy jobb is ha nem lógsz ezekkel a lányokkal, mert inkább legyen kevés igaz barátod, mint 100 magánakvaló, kényes barátféleség:)
légy kedves, aranyos, beszélgetős, és ahogyan írtam próbálkozz pl. azokkal, akiket szintén nem hívnak, kitudja, ha jobban megismered őket, szép barátságok lehetnek:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!