Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Origo...

Laura97916 kérdése:

Mi a véleményetek az Origo nyelvvizsgáról?

Figyelt kérdés
Készülök a nyelvvizsgára és nem tudom milyen nyelvvizsgát tegyek. Angol közepet szeretnék tenni, de néha nem tudom biztosra, hogy megállnám helyem, máskor pedig igen. Mi a tapasztalatotok/ véleményetek az Origo nyelvvizsgától? Elfogadják egyetemen? Nehéz nagyon? Lehet szótárat használni?

2016. jan. 8. 21:40
 1/1 Cristian1993 válasza:
Én tavaly nyáron voltam 2 turnusban Origo angol középfokú nyelvvizsgán. Szóbeli Júniusban, írásbeli augusztusban. Csak pozitív véleményem van róla. Szóbelin segítőkészek voltak, így a kezdeti zavarodottság átment magabiztos párbeszédbe. Egyetlen nehézség van benne a hallás utáni, de az is megcsinálható. Írásbelin csak az első nyelvtani résznél nem lehet szótárat használni. A maradék 3 részből ( fordítás angolról magyarra, kérdésekre felelés hosszú szövegből és a levélírás) talán a fordítás amire nagyon sokat kell készülni, de itt is a sok gyakorlás meghozza az eredményt. Nekem mindkettő rész elsőre sikerült. És igen egyetemen is elfogadják.
2016. jan. 9. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!