Miért változott meg ez minőség készítésben ez a termék?
Figyelt kérdés
A Tolle Trappista Sajt régen tejből készült, és az összes közül a legfinomabb sajt volt. De ma már nem rég most az ősz óta hidrogénezett műzsírból készül, valami margarin szerűből, amely káros összetevőkből áll. Nem értem miért történt ez a minőség rontás.2016. jan. 8. 21:14
1/3 anonim válasza:
Manapság melyik élelmiszer nem műanyagból készül?
2/3 A kérdező kommentje:
A Mizo Trappista Sajt, az még ma is tejből készül.
2016. jan. 10. 07:56
3/3 A kérdező kommentje:
Megint tejből készül a Tolle Trappista sajt, a probléma így megoldódott, a világ legfinomabb sajtja megint ehető. Tolle, Tolle, Tolle, Tolle a világ finomabb tőle! :)
2016. márc. 15. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!