Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 1.2 km-re mennyibe kerülne a...

1.2 km-re mennyibe kerülne a bérlet? (diák)

Figyelt kérdés
tudom nem sok, de tudni szeretném még most. :D
2016. jan. 7. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Drága értelmes kedvesem. Tudsz te értelmes kérdést is kiírni, csak nem volt kedved hozzá. Igaz.

Milyen bérlet?

2016. jan. 7. 16:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Drága értelmes válaszolóm. Tudsz te normális választ is írni, csak épp nincs hozzá kedved..

Busz bérlet.

2016. jan. 7. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
200 ft sincs.
2016. jan. 7. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem számoltam ki pontosan, de saccra kb 15 ft lehet. :D
2016. jan. 7. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

ja persze, komolyan azt gondolod, hogy 0,1 km-ként változik a bérlet ára?? számolgass még aranyapám. De mivel nagyon nehéz a google-t használni itt egy link.

[link]

2016. jan. 7. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Értelmes kérdésre lehet értelmes választ adni. A tiéd nem az. Bérlet, de milyen?

Vasúti, buszos, helyközi, távolsági, budapesti, vidéki? Milyen?

Egyet lehet tudni: Bármelyik is, a létező legkisebb tarifa. Ha ez 20 km, akkor fillérre annyiba kerül az 1.2 km, mint a 20 km-es.

Egyébiránt olcsóbb és egészségesebb lenne ezt a semmi távolságot legalább lesétálni.

2016. jan. 7. 22:33
 7/7 A kérdező kommentje:

3# 640 Ft lett.

4# azt meg hogy? D:

5# ki mondta, hogy azt gondolom?.. és képzeld, rákerestem már, de én b*rom állat gondoltam, hogy itt meg tudják erősíteni a dolgot. :)

6# "Egyébiránt olcsóbb és egészségesebb lenne ezt a semmi távolságot legalább lesétálni." tudod.. ilyen nyomoronc időben inkább szállok fel a buszra ami elvisz azt a kis távot, mintsem fagyoskodjak, és fél órával hamarabb induljak el, hogy elérjem a buszt, mert ígyis tiszta jég minden, azaz hogy értsd, CSÚSZIK.. és nem akarnám kitörni a nyakam. de persze, te aztán tudod :) és képzeld el, hogy Szeptember 1 óta lesétáltam azt a távot, és rájöttem, hogy semmi értelme, mert napi 3 órát szoktam eddzeni, de ez persze mellékes. ;)

2016. jan. 8. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!