1.2 km-re mennyibe kerülne a bérlet? (diák)
Drága értelmes kedvesem. Tudsz te értelmes kérdést is kiírni, csak nem volt kedved hozzá. Igaz.
Milyen bérlet?
Drága értelmes válaszolóm. Tudsz te normális választ is írni, csak épp nincs hozzá kedved..
Busz bérlet.
ja persze, komolyan azt gondolod, hogy 0,1 km-ként változik a bérlet ára?? számolgass még aranyapám. De mivel nagyon nehéz a google-t használni itt egy link.
Első vagyok. Értelmes kérdésre lehet értelmes választ adni. A tiéd nem az. Bérlet, de milyen?
Vasúti, buszos, helyközi, távolsági, budapesti, vidéki? Milyen?
Egyet lehet tudni: Bármelyik is, a létező legkisebb tarifa. Ha ez 20 km, akkor fillérre annyiba kerül az 1.2 km, mint a 20 km-es.
Egyébiránt olcsóbb és egészségesebb lenne ezt a semmi távolságot legalább lesétálni.
3# 640 Ft lett.
4# azt meg hogy? D:
5# ki mondta, hogy azt gondolom?.. és képzeld, rákerestem már, de én b*rom állat gondoltam, hogy itt meg tudják erősíteni a dolgot. :)
6# "Egyébiránt olcsóbb és egészségesebb lenne ezt a semmi távolságot legalább lesétálni." tudod.. ilyen nyomoronc időben inkább szállok fel a buszra ami elvisz azt a kis távot, mintsem fagyoskodjak, és fél órával hamarabb induljak el, hogy elérjem a buszt, mert ígyis tiszta jég minden, azaz hogy értsd, CSÚSZIK.. és nem akarnám kitörni a nyakam. de persze, te aztán tudod :) és képzeld el, hogy Szeptember 1 óta lesétáltam azt a távot, és rájöttem, hogy semmi értelme, mert napi 3 órát szoktam eddzeni, de ez persze mellékes. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!