Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miert nem veszi be az 1 est a...

Papa mama kérdése:

Miert nem veszi be az 1 est a kocsim?

Figyelt kérdés
Mentem vele es egyszer gyorsaban kellet valtanom es igy meg egybol nem volt 2be es a kuplungot ra engedtem es a ketest kicsit meg daralta es ez utan nem veszibe az 1et de minden mas sebeseget igen .. Mi lehet a baj ? Meg lehet itthol oldani ? Vagy draga buli lesz ? (Akik el akkarnak hordani mindenek kimeljenek legyenek szivesek van most nagyobb gondom is hogy a sok leszolast olvasan.. Kosszonom es a elore is a valaszolat is )
2016. jan. 7. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:
csak indulásnál nem veszi be? néha az enyém is eljátsza ezt. ilyenkor kinyomom a kuplungot, be a 2-est, majd utána az 1-est. próbáld meg így. a 2 muvelet közt ne engedd fel a kuplungot!
2016. jan. 7. 14:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Kiprobaltam es akkarmit csinalok es nem veszi ... Probaltam a valtott piszkalni a kiskarjaval ami mozog a motorterben hogy azt mozgatom mikozbe rakjak be egybe es ugy se veszibe
2016. jan. 7. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!