Ha az orvosi igazolásra ráírok még egy-két dátumot az hamisításnak számít? Hány éves kortól büntethetnek ezért?
Figyelt kérdés
Kaptam orvosomtól igazolást és még ráírtam 3 napot és most para van belőle suliban.... dokimat is felhívták, de ő falazott nekem szerencsére. Lehet ebből nagyobb gond?2010. márc. 25. 21:51
2/2 anonim válasza:
Hát ilyenből max az lehet, hogy elmondják szüleidnek és lesz egy nagyobb vita. Esetleg pénzbüntetés. De nyugi, mindenki hamisít igazolást a mai világban, sőt régen is így volt. Ezért nem csuknak le és semmi komoly nem lesz. Egyébként se kerül be úgymond a rendszerbe mert az orvos vagy az o.fő úgyis kiáll melletted, hogy ne legyen belőle nagyobb ügy. Nálunk legalábbis mindig így volt.
De azért máskor ne hamisíts igazolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!