Van egy új fejhallgatóm, és nagyon jól működik, van benne mikrofon is, de amikor bedugtam, és beállítottam halkan halható egy hegedülő ember, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Gondolom felfogja a rádiót, de ezt, hogy kapcsoljam ki??2016. jan. 4. 17:56
1/2 anonim válasza:
Le kéne szoknod a drogokról...:D
Komolyra fordítva a szót, nem hiszem, hogy képes lenne befogni a rádiót, lehet, hogy statikus zörejt hallasz, ami ellen sok mindent nem lehet tenni, próbáld meg bedugni esetleg a telefonodba, hogy ott is hallod-e?
2/2 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, nem hiszem drogoznék, és telón nem hallom az énekelő embereket.
Ha a vezetékét felemelem kb. 2 méter magasra szinte teljesen érthető.
A telón nics ilyen problem.
Megpróbáltam utána nézi, de semmit nem találtam :D
A kábellel baszakodtam, és amikor megfogom a kábelt hallom a zenét, és ha felteszem a polcra nem hallom, nem tudom mi lehet ez, hogy én meg a talaj felfogjuk a rádiót??
U.I: :DD Azért kösz, nevettem egy jót! :DD
2016. jan. 5. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!