Reklám zene? Mi a Galaxy Tv csatora műsorajánlójának zenéje?
Figyelt kérdés
Ez nem is reklám, inkább műsorajánló. Az ebben az időszakban vetített sorozataikból, filmjeikből van benne pár részlet. Csak a zene megy, nincs alatta kommentár.
Rock, vagy alternatív zenének mondanám, pörgős, angol nyelvű, férfi énekli.
Próbálok kihallani belőle pár angol sort, de hiába írom be keresőbe, egyszerűen nincs rá semmi találat.
2016. jan. 3. 22:02
1/12 anonim válasza:
Andrew Britton & Jesse O' Mahoney Sweetheart Flavoured King
Youtubeon le van tiltva így inkább soundcloudon keresd meg de ez az! én is ezt kerestem amióta meghallottam!
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A mi nap megtaláltam én is, de csak zene felismerő programm segítségével. Szintén soundcloud-on :)
2016. jan. 12. 22:36
3/12 anonim válasza:
Nincs mit! Amúgy én is shazammal találtam meg a címét!
4/12 anonim válasza:
En is kerestem, koszi. Olyan bates moteles :)
5/12 anonim válasza:
Azt nem tudjatok veletlenul, h mi az a szam, amit meg egy no enekel? This is how we do it - ez a refrenje.
6/12 anonim válasza:
Abból, amit egy női hang énekel, annyit sikerült kihallanom, hogy "This is how we do it, We gotta go back in time", de semmi többet és sehol sem találom én sem... pedig jó nóta.
7/12 Ilonka4848 válasza:
Valamit én is találtam:
8/12 anonim válasza:
ez a fiús zene, de köszi, hogy megpróbáltad :)
9/12 anonim válasza:
Megtudnátok adni a dal pontos címét és az előadóját. Köszönöm :-).
10/12 huskym22 válasza:
Koszi a pasis rock zene cimet, nagyon kellett :) de en sem talaltam angol nyelvtudas hianyaban :( de van egy masik is, szerintem az egy regi U2 szam, vmi hello, hello-val kezdodik a refrenje. Mi annak a szamnak a cime? A csajosat még nem is hallottam. Az a zene kitol van es mi a cime? Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!