Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg akarok halni. (több lent)...

Meg akarok halni. (több lent) (? )

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Élettel teli lány voltam addig,amíg meg nem ismertem egy fiút. Alakulóban volt a kapcsolatunk. De elrontottam valamit. Hogy mit,az most nem érdekes. Sosem szoktam hazudni,viszont ezt most megtettem érte. Hazudtam neki. És,mint minden hazugság,ez is kiderült. Azóta utál ő és az egész baráti köröm. Már nem érzem azt,hogy nekem itt a helyem.Ebben a világban. Gondolkoztam az öngyilkosságon,de sajnálnám a szüleimet. Viszont nem akarok itt lenni. Kérlek,mondjatok valamit,segítsetek.

2016. jan. 3. 20:34
 1/10 oxxo válasza:

Meg akarsz halni?! Tudod hány ember örülne egy ilyen életnek is, mint a tiéd?

Nem így kell felfogni a dolgokat. Mindenből van kiút, és mindenhol van egy kiskapu. Szerezz barátokat, és próbáld jól érezni magad. Ha a fiút annyira érdekelted volna, megbocsátaná ezt az egy hazugságot.

Rengeteg pasi él még a világon, és még előtted szinte az egész élet.

A legkönnyebb feladni mondjuk. Ne keresd a srácot. Ha hiányozni fogsz neki, akkor meg fog keresni. Ha nem akkor nincs miről beszélni.

Csak pozitívan. :)

2016. jan. 3. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy fiu nem ér annyit, hogy utánna siránkiz, de soha ne gondolj az öngyilkosságra

Nagyon fiatal vagy még 18f

2016. jan. 3. 20:46
 3/10 A kérdező kommentje:
A családomat nagyon szeretem. És nem is szeretném itt hagyni őket. A "barátaimra" meg már rá sem tudok nézni.Ez az egész még csak három napja volt,tehát nem nagyon volt esélyem új barátokat szerezni. De már erőm sincs arra,hogy kimenjek az utcára. Már azon a szinten vagyok,hogy vágom magam. Próbálok pozitívan gondolkozni,de már nem megy. Mindenben csak a rosszat látom.
2016. jan. 3. 20:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Már nem tudok sírni. Mindig szomorú vagyok. De itt most nem csak az áll a témában,hogy hazudtam a fiúnak,hanem az is,hogy akiket a barátaimnak hittem,azok nem is voltak a barátaim soha.
2016. jan. 3. 20:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm mind a két választ :)
2016. jan. 3. 20:59
 6/10 anonim válasza:
Mekkora egy marha vagy,sokkal többet ér az életed,mint 1hülye gyerek
2016. jan. 3. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Hiddel az öngyilkosság nem megoldás
2016. jan. 3. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha elárulnád miről hazudtál másként tudnánk megítélni a helyzeted, de az öngyilkosság nem megoldás, azt felejtsd el! Minden ember csinált már hülyeséget, szégyent hozott a szüleire stb, de túl kell lépni és bizonyítani kell, hogy megbántad és jó példákkal élsz tovább. Én is azt tanácsolom, hogy bizonyítsd,hogy nem vagy rossz ember.
2016. jan. 3. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia, kedves kérdező! Nekem már így látatlanban is szimpatikus lettél azzal, hogy szereted a szüleidet, és hogy őszinte vagy, és bevállalod, hogy valamit elrontottál. Ha nekem, így ismeretlenül is egy értékes embernek számítasz, biztosan mondhatom, nagyon-nagyon-nagyon sok embernek lehetsz, leszel még értékes az életedben. 18-20 évesen még én is másképp láttam a világot. Lázadó és zabolátlan voltam, perzselőnek és megismételhetetlennek éltem meg minden szerelmet és kibírhatatlan tragédiaként éltem meg minden csalódást. Tapasztalatból mondom: minden szakítást, csalódást kihever az ember, nem is kell hosszú idő, legyen az párkapcsolat vagy barátság. Nézz szét, hagyd magad mögött azokat, akik nem értékelik a Te személyiségedet, és keress olyanokat, akik igen. Légy merész előremenni, ne hátra, légy merész új dolgokat, új embereket megismerni. Akár az interneten, akár személyesen. Ne lelkizz, menj el ismeretlen (de azért biztonságos) új helyekre, kezdj új hobbiba, minden foglalatosság körül eszméletlen nagy közösség van, akik új és értékes társként fognak tekinteni rád.

Fogd fel úgy: nehogy már a legnagyobb kincsedet, az életedet pazarold el olyanokra, akik nem érdemelnek meg Téged!

2016. jan. 7. 10:08
 10/10 A kérdező kommentje:
10:08- Nagyon szépen köszönöm ezt a választ:) Sokat segítettél.Úgy érzem,ez a válasz után értékelni tudom az életet. Nagyon köszönöm!
2016. jan. 7. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!