Meg akarok halni. (több lent) (? )
Meg akarsz halni?! Tudod hány ember örülne egy ilyen életnek is, mint a tiéd?
Nem így kell felfogni a dolgokat. Mindenből van kiút, és mindenhol van egy kiskapu. Szerezz barátokat, és próbáld jól érezni magad. Ha a fiút annyira érdekelted volna, megbocsátaná ezt az egy hazugságot.
Rengeteg pasi él még a világon, és még előtted szinte az egész élet.
A legkönnyebb feladni mondjuk. Ne keresd a srácot. Ha hiányozni fogsz neki, akkor meg fog keresni. Ha nem akkor nincs miről beszélni.
Csak pozitívan. :)
Egy fiu nem ér annyit, hogy utánna siránkiz, de soha ne gondolj az öngyilkosságra
Nagyon fiatal vagy még 18f
Szia, kedves kérdező! Nekem már így látatlanban is szimpatikus lettél azzal, hogy szereted a szüleidet, és hogy őszinte vagy, és bevállalod, hogy valamit elrontottál. Ha nekem, így ismeretlenül is egy értékes embernek számítasz, biztosan mondhatom, nagyon-nagyon-nagyon sok embernek lehetsz, leszel még értékes az életedben. 18-20 évesen még én is másképp láttam a világot. Lázadó és zabolátlan voltam, perzselőnek és megismételhetetlennek éltem meg minden szerelmet és kibírhatatlan tragédiaként éltem meg minden csalódást. Tapasztalatból mondom: minden szakítást, csalódást kihever az ember, nem is kell hosszú idő, legyen az párkapcsolat vagy barátság. Nézz szét, hagyd magad mögött azokat, akik nem értékelik a Te személyiségedet, és keress olyanokat, akik igen. Légy merész előremenni, ne hátra, légy merész új dolgokat, új embereket megismerni. Akár az interneten, akár személyesen. Ne lelkizz, menj el ismeretlen (de azért biztonságos) új helyekre, kezdj új hobbiba, minden foglalatosság körül eszméletlen nagy közösség van, akik új és értékes társként fognak tekinteni rád.
Fogd fel úgy: nehogy már a legnagyobb kincsedet, az életedet pazarold el olyanokra, akik nem érdemelnek meg Téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!