ELTE Tanárképző Központról mit gondoltok?
Német-magyaros vagyok, ami úgy tanulás szempontjából kb. egyezik az angol-törivel. Én nagyon örülök, hogy ezt választottam.
Tanulni sokat kell. Nyelvszakokon hétről hétre. Törin pedig rengeteget olvasni. Nekem most 13 órám volt. Ez kb. így átlagos, ha jól tudom. Hétfőn és kedden 5-5, szerdán 3. Ha ügyesen csinálod meg az órarendet tudsz mellette dolgozni. De tényleg, hiszen ez tulajdonképpen két teljes értékű szak.
Ha bármi más kérdésed van írj privátot akár, szívesen segítek. :)
Én most vagyok elsős magyar-törin. Én valamivel húzósabbra számítottam. Valóban nagyon sokat kell olvasni, de szerintem ez egy bölcsésztől elvárható. Nekem első félévben 12 tantárgyam volt és pénteken nem kellett bejárnom. Jelenleg 6 órás munkában tudok mellette dolgozni és még tanulni is van időm.
Mondjuk az angolról elég sok riasztó dolgot hallottam (engol-magyarosoktól). Ott elég sokan vannak, akik emiatt utálták meg az angolt.
De a töri nagyon jó. Én egyszerűen imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!