Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok a SzJG-hez hasonló FILMET?

Tudtok a SzJG-hez hasonló FILMET?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy nagyon tetszett az SZJG(Szent Johanna Gimi) könyv nos, nagyon sok könyvem van és most szeretnek egy kicsit filmezni , ezért kérdem hogy van-e ehez hasonló film ?! :) Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. jan. 2. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a LOL című film nagyon hasonlít és baromi jó. Ne értsd félre én nem a LOL könyvekre gondolok (pl.: Kivédetlen szerelem, Roksztárt kaptam karácsonyra, stb...) Hanem van egy ilyen film.

Én imádtam, csak ajánlom.

UI: A LOL könyvek és a LOL c. film nem függ össze

2016. jan. 3. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
A macskám, a családom és a fiúk
2016. jan. 3. 20:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönom az elsi valaszolo valoban jo tippet adott, de sajnos a LOL-t mar lattam😞de ettol fuggetlenul nagyoon joo film😍😍, a masodik valaszolonak is koszi. azt meg nem lattam, de roviden le tudnad irni mirol szol?
2016. jan. 3. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
"A majdnem 15 éves Georgia kinézi magának a suli új fiúját Robbie-t, aki nemcsak dögös, de még a egy zenekarban is játszik. Sajnos Robbie már jár valakivel, méghozzá Georgia õsellenségével, a szõke és tökéletes Lindsay-vel. Jó szándékú, ám a tinikhez alig értõ szülei, túlcicomázott macskája, és lánybandája, az Ace Gang segítségével Georgia akcióba lendül, hogy szerezzen magánnak egy a csókravaló csávót és neki lehessen a világ legjobb születésnapja." Rendesen nem tudtam volna leírni, ezt az interneten találtam. Bár korban kinőttem a filmet, szerintem nagyon jó, más, mint a LOL, mivel itt fiatalabbak vannak, ez inkább vicces.:)
2016. jan. 4. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!