Működnek a TV teleshopos reklámban látott termékek?
Figyelt kérdés
Helló! Én mindig is kételkedtem abban hogy a TV teleshopos és az egyéb reklámokban levő áruk működik-e a való életben is, a gyenge reklám miatt és a jó borsos ár miatt. Valaki vett már onnan?2010. márc. 25. 14:09
1/5 anonim válasza:
én sokmindent vettem már tőlük, és eddig minden kiválóan működik :)
2/5 anonim válasza:
Nekünk valahonnan van olyan darálóizé ami minden gyümölcsből, zöldségből tud lét csinálni. Apum minden reggel adja nekem a répalevet (borzalmas) meg a narancslevet. Működik.
3/5 anonim válasza:
Én vettem fix it pro-t. Az ilyen filctoll szerű, amit ha a kocsira kensz eltűnik a karcolás. A reklámban verőfényes napsütésben csinálták, a használati utasításban pedig ezerszer leírtak hogy ki ne vidd a napra. Már itt kezdtem gyanakodni, de kipróbáltam és sz*rt se ért. Szóval ez nem működik.
4/5 anonim válasza:
Ha működnek is, nem éri meg a pénzüket. Többszörösét kérik az értéküknek. Azért is reklámozzák fél óráig, hogy belédbeszéljék, mert ha az elején elmondanák, hogy ennyibe kerül, hanyatdobnád magad, és átkapcsolnál. De túlzásokba is esnek. Egyébként szoktam nézni, hogy nevessek rajta, ha épp odakapcsolok és nincs jobb. Mindig a "teknő 2000" jut eszembe. Nézd meg youtube-on! Láttam egy külföldi videót, ahol egy életlen ollót tesztel a csávó, aztán megélezi a hiperszuper élezővel, és látszik, hogy egy másik ollót használ utána... :D De nem találtam meg azt a videót. Meg mikor a szögeket vágja a késsel, aztán meg a kaját, meg összenyomja a fonnyadt paprikát, hogy el bírja vágni, a másik késnél meg nem nyomja össze... A húson a bőrt is direkt úgy vágja... Nem tom, ismeritek-e azt az epilátort. Egy az, hogy az epilálás nem fájdalommentes, a másik pedig, hogy drágábban adják, mint egy normál epilátort, és annak csak egy csípőkéje van, a normális 6-7-tel ellentétben (ha nem több). Ilyeneket mondanak, hogy mágnesként vonzza a szőrt... persze... Azzal meddig tartana leepilálni a lábad? Csak akkor rendelj bármit, ha máshol nem találsz olcsóbban.
5/5 A kérdező kommentje:
Fix it pro-nál úgy 1x elvetették hogy hosszú ideig hat, és szerintem az emberek többsége azt hittem hogy ezt egyszer rákened oszt jólvan az úgy marad, a másik van az a Microstar borotváló és mellé ajándékba egy másik borotváló kissebb helyekre, ami a KÉK FÉNY segítségével sokkal kényelmesebb a borotválás. Akkor ha elromlik a KÉK FÉNY fájdalmas lesz vagy mi a sz*r? :D amikor ilyen tv-s shopot látok én mindig azon gondolkozok ki vesz meg onnan cuccost, én mindig is kételkedtem hogy azok működnek...
2010. ápr. 7. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!