Hogyan tudok adni RAM-ot egy játéknak? Pl:Minecraft
Minecraftnál (és más Java alapú játékoknál) lehet:
-Megnyitod a minecraft launchert
-Bal alul rámész az "Edit Profile" gombra
-JVM arguments részt kipipálod és beírod ezt: "-Xmx2G -Xms1G" (Idézőjelek nélkül)
-1G/2G-t átírhatod hogy több/kevesebb ramot adjon neki
Én ezt használom:
-Xmx10G -Xms3G -Xmn768m -XX:+DisableExplicitGC -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+UseNUMA -XX:+CMSParallelRemarkEnabled -XX:MaxTenuringThreshold=15 -XX:MaxGCPauseMillis=30 -XX:GCPauseIntervalMillis=150 -XX:+UseAdaptiveGCBoundary -XX:-UseGCOverheadLimit -XX:+UseBiasedLocking -XX:SurvivorRatio=8 -XX:TargetSurvivorRatio=90 -XX:MaxTenuringThreshold=15 -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseCompressedOops -XX:+OptimizeStringConcat -XX:+AggressiveOpts -XX:ReservedCodeCacheSize=2048m -XX:+UseCodeCacheFlushing -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=10000 -XX:ParallelGCThreads=10
MesterMC-nél nincs ilyen de a javánál be lehet állítani:
Vezérlőpult->Java->Java(Fül)->View...(Lent)-> itt kapsz egy listát a verziókról. Mindegyikhez a "Runtime parameters" oszlopba beírod amit írtam
Akkor téged átbaszott...
4000/5000 fps minecraftnál nem tudom lehetséges-e.
A 4000 fps még lehetséges (Nekem a rekordom 2000) dem csak minimum beállításon. Am. próbáld me levenni a látótávolságot.
Ui:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!