Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy a túróban lett a Gangnam...

Hogy a túróban lett a Gangnam style ilyen híres?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni hogy a bú bánatban lett a Gangnam style ilyen híres. Lehet velem van a gond és nem ismerem a zenei művészetet de ha meghallom bárhol,a szemmel keresem hogy hova tudnám felkötni magam . Én csak annyit kérdezek miért,hogyan?Tényleg ilyen a zenei művészet.Szegény mozart forogna a sírjában ha hallaná! :D

2015. dec. 31. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:

2 dolog tud híressé válni:

- ami nagyon jó

- vagy ami NAGYON SZAR...

2015. dec. 31. 18:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondolom te az utóbbira gondolsz :D
2015. dec. 31. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ja :D
2015. dec. 31. 18:30
 4/6 anonim válasza:

Jol osszeraktak. Eredeti klip, vicc az egesz. Veled van a gond, hogyha ezt komolyan veszed, mert nem kell... Soha nem hallottam, hogy ezt hallgatta volna valaki. Ujdonsag volt, ennyi.

Kepzeld el, ha nem lenne klipje es csak valodi hangszerekkel tudnanak zenet csinalni, akkor ez milyen lenne... nem lenne. Errol szol. Gondolom volt egy alap otlet (a lovaglas), a tobbi meg csak muszajbol van ott.

2015. dec. 31. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Annyira szar, hogy az már jó.
2016. jan. 3. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez eleve egy paródia. Komolyan venni szinte bűn.

- Gangnam egy gazdagoknak fenntartott negyed. -

2017. szept. 11. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!