Egy hónapban hányszor hívhatnak be dolgozni a Szabadnapomon?
Figyelt kérdés
A főnököm össze vissza írkálja a beosztást. Egyik nap még 6 nap szabadságom volt 21,22,23,28,29,30 és 31.-e szabadnap volt. Pár nap múlva a 6 nap szabadságból,ami jogosan jár nekem 5 nap lett és 31.-én be voltam írva 12 órázásra,pár nap múlva újra 6 nap szabadság 31.-én szabadnap aztán megint elvették tőlem a 6. napomat és 31.én dolgoznom kell,utána pár nap múlva megint 6 nap szabadság és 31.én szabadnap. Embertelen ami itt történik és mindig engem akarnak berángatni a szabadnapomon. Pedig sok olyan munkatársam van aki gyalog 5-10-20 perc alatt beérne a munkahelyre amíg nekem 20 perc buszozás + 15-20 perc séta és már be is értem. Nekem sokkal nehezebb bejutni a munkahelyemre és mindig engem akarnak behívni a szabadnapomon,amíg a többiek otthon pihennek már kb 4-5-6 hete.2015. dec. 31. 16:47
1/2 anonim válasza:
Azt ír amit akar. Az egyetlen amit tehetsz: felmondasz vagy bepereled. Gyűjts bizonyítékot. Én 5 céget zárattam be és 10 boltott mert nem úgy csinálták ahogy elő van írva. :) A törvény a dolgozót védi és a szerződés nem köt ha nem dolgozol. Valamint közös megegyezéshez te is kellesz ha kirúg meg nyersz a cégbíróságon és nem kell dolgozz: ha határozatlan idejü a szerződés életed végéig kapod a béred emellett leht m ás munkahelyed. 95000-ért ülök itthon úgyhogy én már csak tudom! :D
2/2 A kérdező kommentje:
Az a jó az egészben,hogy nem ő a nagyfőnök. Szóval ha ki akar rúgni,akkor meg kell indokolnia a döntését és meg kell beszélnie a nagyfőnökkel,azaz az Osztályvezetővel. Az Osztályvezető pedig meg van elégedve a munkámmal. :)
2016. jan. 1. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!