Megrendelte nekem aliexpressről?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm már régóta rendelget dolgokat aliexpressről, néha-néha nekem is rendel, eddig nem volt vele semmi gond. Most megnéztem az adott terméknél a megrendelések részt, ahol le vannak írva a vélemények, meg hogy ki honnan rendelte meg. Itt seholse látom az ismerősöm nevét. Ettől még elképzelhető, hogy megrendelte nekem (más megrendelt termékeknél ott van a neve)? Vagy átvert?2015. dec. 30. 20:19
1/2 anonim válasza:
az hogy ki mit rendelt azt nem teszik közzé. a véleményt a termék átvétele után lehet elmondani. tehát simán rendelhetett ha nem találod akkor is
2/2 anonim válasza:
aliexpressről 2-3 hét a postaidő ugyh. nyugodj meg, amugy a véleményt pedig a kézbesités után lehet megirni, mivel akkor rákattintasz arra, hogy megkaptad az árut, és akkor a védelmi idő is evvel együtt lejár ugyh. utána már nem tudod könnyen a pénzt visszaigényelni, és nem feltétlenül szokta mindenki kitöltögetni azokat a mezőket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!