Főként fiatalok ti mindent megengedhettek magatoknak, vagy spórolnotok is kell?
szia
én se tudok minden megvenni magamnak ami gyakran rossz mert egy-két ruha/kaja/elektronikus eszköz..stb. nagyon megtetszik. :(
A ruhakérdést úgy próbálom meg áthidalni, hogy mindig figyelem hol vanak leárazások, vaterázok, meg használtruhás-ba járok.
nekem spórolnom kell..
az új mobilomra is fél évig gyűjtöttem a pénzt
egyetemistaként én is rengeteget spórolok, volt olyan hét hogy csak befőttön és szalonnán éltem:D muszáj volt buszjegyre spórolni amivel elmentem a páromhoz:D
Egyébként új ruhát ritkán veszek magamnak, inkább a használtat a leárazottat keresem...elekronikai cikkeket esetleg ünnepekkor vásárolok...
Én is így vagyok ezzel, hogy úgy érzem, hogy mások mindig mindent megengedhetnek maguknak, én pedig nem. És ez engem is rossz érzéssel tölt el, de megértem, hogy nem mindig lehet megengedni mindent magunknak. :) Pedig én sem szegény családban élek, hanem átlagosba. De van amikor spórolni kell; vagy ha kell nekem valami, akkor annak kigyűjtöm az árát, ha éppen nem tudnak rá adni.
Szerintem minden átlagos családba előfordul ez, csak ugye ezt senki sem hangoztatja szívesen...
15/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!